fbpx

Bootcamp

Wat zoek jij in een training?

Onze bootcamp is een gevarieerde outdoor training geschikt voor ieder niveau. Plezier en gezelligheid staan voorop en dat proef je direct wanneer je kennis maakt met de groep. Tijdens de training combineren we functionele oefeningen in leuke spelvormen die je uitdagen om je grenzen op te zoeken. Daarnaast werkt het trainen in groepsverband erg motiverend en zul je merken dat je het sporten langer volhoudt!

De voordelen

Fysiek & mentaal

Naast dat regelmatig bewegen goed is voor ons lichaam heeft het ook veel voordelen voor onze mentale fitheid. Het vergroot je discipline, helpt grenzen verleggen en geeft je energie! Een gezond lichaam en gezonde geest geven je de vrijheid om (meer) te kunnen doen van dat wat jij belangrijk vindt in het leven!

Groepsverband

Eén ding waar ik erg trots op ben is de sfeer in de groep. Iedereen past erbij en er is ruimte om te trainen op je eigen niveau. Het plezier en de gezelligheid onderling heeft een positieve werking op je motivatie. Het is een extra stok achter de deur en zorgt ervoor dat je langer volhoudt!

Variarie & spel

De grote variatie in oefeningen gecombineerd met het spel element, geven een nieuwe beleving aan sporten. Voor je het weet is het uur voorbij en heb je echt het gevoel dat je wat hebt gedaan. Iedere training is weer een verrassing en juist de variatie in oefeningen maken het onderscheid met andere trainingen.

Wie gingen je voor?

Gratis proeftraining!

Boek gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvende proefles via de onderstaande knop in het lesrooster!