Groepstrainingen

Bokszak training

Wil je leren boksen, werken aan een betere conditie en gewoon even helemaal los gaan op een bokszakDe training is gevarieerd, conditioneel en uitdagend. De variatie zit hem in de verschillende stoot en traptechnieken, die we combineren met oefeningen op eigen lichaamsgewicht. Kortom, je wordt fit, leert boksen en maakt je hoofd leeg. Het recept om goed je week door te komen.  
Image
Image

Body improvement (BI)


Body Improvement is een doelgerichte full body krachttraining. Dit betekent dat het tempo omlaag gaat en de gewichten omhoog. Binnen iedere training komen alle spiergroepen van benen, buik tot bovenlichaam aan bod. Je wordt sterker, vormt je lichaam en verminderd/voorkomt fysieke klachten.

High Intensity Interval Training (HIIT)

De High Intensity Interval Training is kenmerkend aan zijn explosiviteit en interval karakter. Dit maakt de training voornamelijk conditioneel, maar je zult merken dat het krachtelement niet volledig ontbreekt. Ook wordt iedere spiergroep getraind wat de training een echte full body work out maakt. De training is intensief, vliegt voorbij en geeft je ongetwijfeld een voldaan gevoel.  
Image
Image

Functional Movement (FM)

Tijdens de Functional Movement training ligt de aandacht op het effectief bewegen. Het tempo gaat omlaag en er wordt extra aandacht besteed aan de core stabiliteit, houding, coördinatie en mobiliteit. We doen een stapje terug naar de basis, maar dat maakt de training zeker niet minder uitdagend. Je krijgt meer controle over je lichaam, verminderd de kans op klachten en zet een goede basis neer om meer uit de andere trainingen te kunnen halen. Ook leer je doormiddel van je ademhaling effectiever om te gaan met de energie die je tot je beschikking hebt. 

Tarieven

De tarieven vind je in het hoofdmenu in de shop.