Groepstrainingen

Bokszaktraining

Wil je leren boksen, werken aan een betere conditie en even stoom afblazen na een drukke dag? Naast het verbeteren van je fitheid, leer je jezelf verdedigen en dat zonder fysiek contact met anderen. De verschillende stoot en traptechnieken, gecombineerd met krachtoefeningen, maakt deze les erg gevarieerd en uitdagend. De trainingen maken je zelfverzekerder, energieker en helpen je om stress te verminderen. Kortom, het recept om fysiek en mentaal sterker te worden.

 • Conditioneel
 • Zelfverdediging 
Image
Image

KRACHT

Zoals de naam al weergeeft, focussen we ons op het verbeteren van je kracht. Deze training maakt je spieren, gewrichten en botten sterker en helpt daarmee fysieke klachten te verminderen en voorkomen. Dit doen we onder andere door extra aandacht te besteden aan een goede houding en het versterken van de core spieren. Dit zijn de spieren ter hoogte van je bekken en onderrug. Ook voor ouderen is deze les erg geschikt, omdat het helpt om de spierafbraak tegen te gaan en gewrichtsslijtage te verminderen.

 • Spiergroei en sterkere gewrichten
 • Klachten verminderen

HIIT

De High Intensity Interval Training is kenmerkend aan zijn explosieve interval karakter. Het accent ligt op het verbeteren van de conditie, maar je zult merken dat ook het krachtelement niet ontbreekt. Deze mix tussen beide zorgt ervoor dat je jouw conditie traint en tegelijkertijd je spiermassa behoud. Een betere conditie zorgt onder andere voor meer energie overdag, een gezonder bloedvatenstelsel en een lagere rust hartslag en bloedruk. De verschillende oefeningen maakt de HIIT erg gevarieerd en zorgt ongetwijfeld voor een voldaan gevoel.

 • Conditioneel
 • Gevarieerd 
Image
Image

HIIT Boxing

Kan je niet kiezen tussen de HIIT en de Bokszaktraining, dan is hier de oplossing. HIIT Boxing is het beste van de HIIT en de Bokszaktraining met elkaar gecombineerd tot een gevarieerde en intensieve full body work-out. De verschillende stoot- en traptechnieken in combinatie met kracht en conditieoefeningen zorgen voor een leuke afwisseling en zal maken dat de les voorbijvliegt. Na de training je zult gegarandeerd een voldaan gevoel overhouden. Naast dat je lekker fit wordt train je ook je nog eens je fysieke weerbaarheid, zelfvertrouwen en is het een heerlijke manier om stress te minderen.

 • Kracht & conditie
 • Zelfverdediging

BOKS!

BOKS! is een trainingsprogramma speciaal voor kinderen. Het programma staat in het teken van het verbeteren van de fysieke en mentale weerbaarheid van het kind. We werken aan het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden doormiddel van verschillende spelvormen en boks oefeningen.

Hiermee stimuleren we om samen te werken, grenzen te verleggen, positief te communiceren en om een positief zelfbeeld te ontwikkelen in een veilige omgeving. Vanuit de didactiek is bekend dat een veilig gevoel en een veilige omgeving cruciaal zijn voor kinderen om nieuwe dingen te leren en zich verder te ontwikkelen. Met de boks oefeningen en de spelvormen zullen de kinderen zich snel veilig voelen en zetten ze stappen in zowel hun fysieke als mentale weerbaarheid. Hierbij staat plezier en in beweging zijn centraal.

De lessen worden iedere woensdag om 15:15 (8-10 jaar) en 16:30 (10-13 jaar) aangeboden in de sportstudio op tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom. De lessen duren 60 minuten. 

Opgeven kan je doen door mij te bellen op 0617049907 of door een mail te sturen naar info@joshuavandriel.nl

 • Kinderen 8-13 jaar
 • Weerbaarheid en plezier!
 • Iedere woensdag om 15:15 en 16:30
Image

Gratis proefles!

Boek gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvende proefles via de onderstaande knop in het lesrooster!