fbpx

Groepstrainingen

Boksen & Fitness 13+

Speciaal voor jou hebben wij fitness en bokslessen voor jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar. Hierin werk je aan je algehele fysieke en mentale fitheid. De lessen zijn gericht op het verbeteren van je spierkracht en het vergroten van je uithoudingsvermogen. Wij leren je de juiste technieken aan zodat je geen blessures krijgt en door het sporten zelf, krijg je meer zelfvertrouwen, voel jij je krachtiger en zal je meer energie ervaren.

Als je in de groei bent veranderd je lichaam snel. Als we gaan trainen, houden we hier extra rekening mee. Een goede techniek is daarom extra belangrijk zodat je jouw lichaam op de juiste manier uitdaagt, geen blessures oploopt en steeds sterker wordt. Daarnaast werken wij aan een goede motoriek zodat je meer controle over je lichaam krijgt. Dit alles doen we natuurlijk op een leuke manier die bij jouw behoefte aansluit en je leert ook nog andere jongeren kennen.


Image
Image

Lessen
Dinsdag 17:30 uur Fitness
Vrijdag 17:30 uur Boksen
Zaterdag 11:00 uur Fitness

Als je een abonnement neemt, kan je zelf bepalen bij welke les je wil inschrijven via de app. Dus als je de ene week wil fitnessen en de andere week wil boksen dan is dat geen enkel probleem.


Kosten:
1 keer per week €35,-
2 keer per week €45,-

Acties:

  • Ben je al lid bij ons en breng je een nieuw lid aan voor deze lessen dan krijg je 1 maand sporten van ons gratis.

  • In de maand mei krijgen alle leden die deelnemen aan deze lessen een gratis upgrade van 1 naar 3 keer per week sporten.

Gratis proefles!

Ben je benieuwd en wil je eens mee doen? Boek dan en snel een gratis en vrijblijvende proefles via de onderstaande knop in het lesrooster!