fbpx

Wat is het verschil tussen tevreden en gelukkig zijn?

Wat houdt het in?

Zoals je op de homepagina hebt kunnen lezen, help ik je bij het bereiken van een mooier leven. Maar wat houdt dat in en hoe gaan we te werk?

Als coach help ik je met het volgende:

  • Ik help je met het creëren van helderheid in wat je wil bereiken en hoe je daar kunt komen.
  • We maken een stappenplan en doorbreken de gewoontes en patronen die je in de weg staan.
  • Ik leer je vaardigheden die je focus vergroten en je in staat stellen betere keuzes te maken.
  • Ik leer je omgaan met stress, tegenslagen en negatieve emoties zodat je jouw nieuwe voornemens beter kunt volhouden.
  • We creëren balans en structuur binnen je leefstijl.
Image

Wat vind jij belangrijk?

  • Gezond, fit en energiek de dag door komen?
  • Inzicht in jezelf en hoe je jouw leven wilt vormgeven?
  • Helderheid en focus voor het maken van bewustere keuzes?
  • Stress beter leren managen?
  • Veerkracht om beter om te gaan negatieve emoties en tegenslagen. 

Vitale leefstijl

Wat is het verschil tussen een gezonde en vitale leefstijl? Binnen een vitale leefstijl is gezondheid niet het enige doel. Moeten en het beperken van je vrijheid vormen hierin geen onderdeel . Je kunt gezond, energiek en fit zijn zonder dat het iets van je vrijheid af neemt. Sterker nog: binnen een vitale leefstijl is het doel juist om meer vrijheid te ervaren in je eet- en beweegpatronen. Er ontstaat ruimte om gezond te zijn en tegelijkertijd te genieten. We benaderen gezondheid als middel om meer te kunnen doen van dat wat je echt belangrijk en waardevol vindt. Dit is in mijn ogen de manier om vol te kunnen houden!

Waar krijg jij energie van?

Iets meer diepgang!

Jouw gedrag, je keuzes en gewoontes, bepalen voor het grootste gedeelte hoe je leven eruit ziet. Een blijvende verandering begint dus bij het maken van bewustere keuzes en het doorbreken van je gewoontes. Deze veranderingen zijn gelukkig niet alleen afhankelijk van je discipline. Het vinden van de juiste motivatie, het vergoten van je focus, en het creëren van een helder stappenplan, vergroten je kans op succes! 

Jouw gevoel en succes wordt dus beïnvloed door de keuzemogelijkheden die jij jezelf biedt. Dit noemen we autonomie, ook wel keuzevrijheid genoemd. Autonomie is datgene wat mensen instaat stelt ‘blijvend’ te veranderen. Zonder autonomie maak je het jezelf lastiger om de keuzes te maken die het beste zijn voor jou. Ondanks dat wilskracht een belangrijke factor is, gaat het dus niet alleen om hoe graag je iets wil. Gun jezelf de vrijheid en ruimte voor het maken van bewuste keuzes.