Image

Over mijzelf

Ik ben Joshua van Driel, geboren en getogen in Bennekom net onder De Hoge Veluwe.  Sinds 2018 heb ik de stap gemaakt om als zelfstandig vitaliteitscoach en personal trainer mijn eigen visie en missie in praktijk te brengen. Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om te veranderen. We lopen allemaal tegen problemen aan en iedereen kent  wel de periodes waarin je verandering nodig hebt. Vanuit mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn rondreis door Azië, ben ik er van overtuigd dat veranderingen, wil je deze blijvend maken, een bredere basis nodig hebben. Rome is ook niet in één dag gebouwd en een gebouw zonder fundering zal niet lang blijven staan. Hieronder lees je over mijn achtergrond, opleidingen en ervaringen. Ben je geïnteresseerd in mijn missie, visie en werkwijze? Klik dan op de knop Werkwijze.

Mijn achtergrond

Na het afronden van mijn opleiding Fitness & Health Coördinator voelde het voor mij nog niet als datgene wat ik de rest van mijn leven wilde doen. Ik vind anderen helpen met bewegen en voeding erg leuk en interessant, maar ik leverde daarmee nog niet de impact die ik graag wilde. Ik kwam tot de conclusie dat ik naast bewegen ook aan de slag wilde met slaap, stress en ontspanning voor het grotere plaatje. Voordat ik verder ging studeren nam ik een korte break en vloog ik voor een half jaar naar Zuidoost Azië. Tijdens deze periode heb ik verschillende landen bezocht en ervaren wat gezondheid en vitaliteit voor deze mensen betekent.

Terug in Nederland startte ik met de opleiding vitaliteitscoach. Hier werd mijn gevoel bevestigd. Een goede gezondheid betekent niet direct dat je daardoor ook lekker in je vel zit. Terwijl juist dat hetgeen is waar veel mensen naar op zoek zijn. Wanneer je meer doet van dat wat je energie en voldoening geeft, ontstaat er opeens de ruimte om effectief te werken aan je gezondheid. Je leven krijgt meer waarde, gezondheid is niet langer meer het hoogste doel, maar puur een middel om meer te kunnen doen van datgene wat jou energie geeft.

Image

Mijn opleidingen

  • Vitaliteitscoach CHIVO, Utrecht 2019
  • Fitness & Health Coordinator N4 CIOS, Arnhem 2017
  • NGS Sportmasseur CIOS, Arnhem 2017
  • Leefstijlcoach CIOS, Arnhem 2016
  • Sport en Bewegingscoördinator N3 CIOS, Arnhem 2015
Image

Vitaliteitscoach

Sinds 2019 ben ik afgestudeerd als Chivo geschoold vitaliteitscoach. Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals en sta ingeschreven in het landelijke register. Jaarlijks volg ik verschillende bijscholingen om mijn kennis ‘up to date’ te houden.

Image
Image

Mijn passie voor vechtsport

Sport is altijd al één van mijn hobby’s geweest. Ik vond eigenlijk alle sporten wel leuk, maar toen ik rond mijn 16de  kennis maakte met Muay Thai Kickboksen was ik verliefd. De energie die vrijkomt en de speelse manier van bewegen is voor mij nog steeds een heerlijke manier om stoom af te blazen en mijn hoofd leeg te maken. 

Momenteel heb ik de focus van het boksen verlegd naar het Krav Maga. Naast dat je lekker bezig bent met boksen, leer je hierin jezelf effectief verdedigen en om te gaan met conflict situaties. Op dit moment ben ik hard aan het trainen voor Krav Maga Practicioner Level 3.